Program


Ešte nie ste rozhodnutí, či navštíviť festival Permakultúra v meste 2.3.2019 vo Zvolene? Pozrite si tradične nadupaný program a budete mať jasno. Program stále dopĺňame!

Nedá sa vám označiť “Páči sa mi to”, pretože ste to urobili minulý rok? Budeme radi, ak budete tento program namiesto toho zdieľať!

Sobota 2.3.2019

+ Prepnúť kompaktné zobrazenie vs. reálne časy
Veľká sála
09:00

Otvorenie festivalu (30min)

09:30

Duše domu – o krok dál (30min)

Ondřej Netík
10:00

Prestávka (30min)

10:30

História stavieb na Slovensku (30min)

Peter Brada
11:00

Prestávka (30min)

13:00

Obedná prestávka – Prezentácie firiem (75min)

14:15

Krst Knihy (15min)

Zuzana Matúšová Girgošková
14:30

Roh hojnosti – cena Karola Končka (15min)

14:45

Prezentácia oceneného Rohom hojnosti (30min)

15:15

Prestávka (15min)

15:30

Môj permakultúrny projekt – Naše malé gazdovstvo (30min)

Rastislav Švec
18:00

Prestávka (15min)

18:15

Psychologická predáška (45min)

19:00

Ukončenie programu (30min)

Škola permakultúry
09:00

Prázdny priestor (90min)

10:30

Organické roľníctvo a (nielen pôdne) mikroorganizmy (30min)

Timotej Szabo
11:00

Prestávka (30min)

11:30

Vyvýšené záhony, funkcie, mikrobiológia (30min)

Emil Polák
12:00

Vermi=Kompostovanie (nie len v domácnosti) (15min)

Radovan Matúš (DJ Tager)
12:15

Prestávka (15min)

12:30

Pojmy a dojmy o jedlých lesných záhradách (30min)

Katka Horáčková
13:00

Obedná prestávka – pohybové hry (90min)

Zuzana Donovalová
14:30

Prestávka (45min)

15:15

Permakultúra SK 2018 / Škola permakultúry 2018 (15min)

Václav Petráš, Martin Pavlovský
15:30

Kultúrno-spoločenská (sociálna) nadStavba stavieb (30min)

Robo Jankovich
16:00

Prestávka (15min)

16:15

Postavme spolu Školu Permakultúry (60min)

Paula Urdová, Robo Jankovich, Marcel Antal, Martin Gavalier
17:15

Prestávka (30min)

17:45

Nebojme sa chovu zvierat (60min)

Jozef Fekiač, Jana Klaudíniová, Marián Štefanko, Marián Bačík
18:45

Ukončenie programu (30min)

Sobota 2.3.2019

+ Prepnúť kompaktné zobrazenie vs. reálne časy
Workshopy
09:00

Prázdny priestor (60min)

10:00

Hlina v stavebníctve (30min)

Bývame zdravo
10:30

Prestávka (30min)

11:00

Ukážka tesárskeho remesla (30min)

Crmomani
11:30

Tesanie pred budovou (90min)

Crmomani
13:00

Obedná prestávka (120min)

15:00

Stavebné konštrukcie (30min)

Bývame zdravo
15:30

Prestávka (30min)

16:00

Hlinené dekorácie (30min)

Inka, Organica
16:30

Balenie stánkov a výstav (120min)

18:30

Príprava spoločnej večere (60min)

19:30

Spoločná večera (90min)

Ako každý rok, nebude chýbať detský kútik, o ktorý sa tentokrát postarajú ľudia zo Štiavnickej školy Bakomi. Tiež nebude chýbať výborné jedlo s makrobiotickým nádychom vo Ferkovej réžii, ako minulý rok.