Mgr. Janka Leitnerová

Moja kľukatá cesta k jedlu sa odvíjala od záujmu najskôr o zdravé jedlo pre moje dieťa, potom pre deti v škôlke a škole,.Toto ma priviedlo hľadať v poľnohospodárstve cesty k zdravému jedlu pre všetkých. S cieľom podpory rodinných fariem, ktoré takéto jedlo produkujú. A k hľadaniu celospoločenského záujmu k tejto téme. Moja profesia pedagóg a […]


Moja kľukatá cesta k jedlu sa odvíjala od záujmu najskôr o zdravé jedlo pre moje dieťa, potom pre deti v škôlke a škole,.Toto ma priviedlo hľadať v poľnohospodárstve cesty k zdravému jedlu pre všetkých. S cieľom podpory rodinných fariem, ktoré takéto jedlo produkujú. A k hľadaniu celospoločenského záujmu k tejto téme. Moja profesia pedagóg a psychoterapia je okrem poľnohospodárstva aj mojim koníčkom.

Voda je pre nás zdroj budúceho rastu rastlín a ich výživy v rozpustnej forme. Tiež je to obsahová zložka našej suroviny, ktorá ovplyvňuje kvalitu výrobkov.
Voda je to, čo zachytávame v čase jej nadbytku, aby sme ju vedeli použiť,  keď je jej nedostatok.
Všetky suroviny dôkladne umyjeme, aby sme vytvorili kvalitné jedlo.
​​




Comments

comments

Vyučený v odbore “Operátor Ekotechnologických Zariadení” na chemickom učilišti. Nadšenec permakultúry, trvalo udržateľného hospodárstva a ekologického poľnohospodárstva. Zaoberám sa najmä Akvapóniou – technológiou, ktorá kombinuje chov rýb a pestovanie rastlín, ako aj možnosťou jej uplatnenia a prevádzkovania v našich klimatických podmienkach...

Publikované , aktualizované .
Prečítajte si ďalšie články z kategórie: