Ing. Hedviga Gulová

Som pestovateľkou rôznorodej zeleniny   a ovocia popri práci učiteľa a realizátora projektov pre mládež a študentov v poľnohospodárskej oblasti. Obe oblasti prepájam v tom, že vediem mladých ľudí k potrebe vedieť si vypestovať vlastnú zeleninu a jedlo a zároveň si vedieť vážiť prácu iných. Pestovanú zeleninu a ovocie ďalej spracovávam do podoby zaujímavých produktov bez […]


Som pestovateľkou rôznorodej zeleniny   a ovocia popri práci učiteľa a realizátora projektov pre mládež a študentov v poľnohospodárskej oblasti. Obe oblasti prepájam v tom, že vediem mladých ľudí k potrebe vedieť si vypestovať vlastnú zeleninu a jedlo a zároveň si vedieť vážiť prácu iných. Pestovanú zeleninu a ovocie ďalej spracovávam do podoby zaujímavých produktov bez konzervantov s potvrdením prirodzenej chuti suroviny. Moja práca je mojim koníčkom a relaxom, teším sa, že moje produkty ľuďom chutia.

Voda je pre nás zdroj budúceho rastu rastlín a ich výživy v rozpustnej forme. Tiež je to obsahová zložka našej suroviny, ktorá ovplyvňuje kvalitu výrobkov.
Voda je to, čo zachytávame v čase jej nadbytku, aby sme ju vedeli použiť,  keď je jej nedostatok.
Všetky suroviny dôkladne umyjeme, aby sme vytvorili kvalitné jedlo.
​​




Comments

comments

Vyučený v odbore “Operátor Ekotechnologických Zariadení” na chemickom učilišti. Nadšenec permakultúry, trvalo udržateľného hospodárstva a ekologického poľnohospodárstva. Zaoberám sa najmä Akvapóniou – technológiou, ktorá kombinuje chov rýb a pestovanie rastlín, ako aj možnosťou jej uplatnenia a prevádzkovania v našich klimatických podmienkach...

Publikované , aktualizované .
Prečítajte si ďalšie články z kategórie: